Nemilosul domnul Schyzo

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Nemilosul domnul Schyzo
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Nemilosul domnul Schyzo

Dl. Schyzo iti arata cat de nemilos e fata de locuitorii unui oras in care populatia stabila a scazut, ramanand cativa oameni si aia foarte speriati. Esti domnul Schyzo, selecteaza nivelul dorit si incepe aceasta calatorie ciudata, prima misiune fiind eliminarea persoanelor, impuscandu-le cu pistolul sau celelalte arme. Apasa pe tragaci ca toti oamenii sa se sperie si sa fuga si fii atent la oamenii legii care vin spre tine sa te loveasca cu bastonul pentru ca terorizezi locuitorii nevinovati. Fii cel cu sufletul rau pana la capat, aduna bani, reincarca arma de cate ori este nevoie si ascunde-te sub cutie pentru a nu fi vazut de cei din jur.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Nemilosul domnul Schyzo

Nemilosul domnul Schyzo

Instructiuni

Nemilosul Schyzo distruge intregul oras si sperie pe toata lumea aflata pe strada, deplasandu-se cu tastele sageti. Impusca localnicii cu pistolul din dotare apasand tasta Z, te ascunzi dupa cutie cu tasta Space.

Statistici

Jucat de: 760 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 9 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Nemilosul domnul Schyzo pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi