Aduna bananele

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Aduna bananele
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Aduna bananele

Din Familia Musaceae iti aratam bananierul care il aprovizioneaza pe prietenul nostru Hook incat sa-si poata continua aventura. Prins in capcana de unii dusmani, el incearca sa gaseasca un refugiu unde sa nu-l poata gasi nimeni si anume pe o insula pustie, asta pana cand corabia va fi pusa la punct. Neavand destula hrana, Hook se gandeste la un plan care sa-l ajute sa adune destule provizii incat sa-i ajunga. Dupa cateva ore el intalneste un bananier, stiind ca timpul este scurt, nu mai sta pe ganduri si se apuca de cules fructele fericirii, asa fiind supranumite bananele, pline cu minerale si vitamine dar si bogate in potasiu, de aceea ele sunt chiar foarte hranitoare. Timpul se scurge asa ca nu mai astepta nici o secunda si incearca sa aduni cat mai multe banane pentru fiecare nivel dar fii atent si la obstacolele ce te vor incetini daca o sa cazi in ele.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Aduna bananele

Aduna bananele

Instructiuni

Aduna cat mai multe banane miscandu-te in stanga si in dreapta dupa fructele ce cad din bananier, pentru asta foloseste tastele sageti.

jocuri cu banane, jocuri cu dusmani, jocuri cu fructe, jocuri aduna bananele, jocuri cu capcane, jocuri corabii, jocuri insula pustie

Statistici

Jucat de: 730 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 13 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Aduna bananele pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri