Parcheaza masinile clientilor

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Parcheaza masinile clientilor
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Parcheaza masinile clientilor

Ai pus pe picioare propria afacere, oamenii din oras te platesc ca sa le parchezi masinile in diferite locuri. Pentru ca esti propriul tau sef, nu ai de respectat nici o regula anume, din contra ti le creezi singur pe parcurs, dar totusi incearca sa conduci masina fiecarui client la locul indicat cu prudenta maxima incat sa nu creezi daune. Urcate la volanul masinii, incalzeste putin anvelopele inainte de plecare si sa inceapa nebunia. Arata tuturor oamenilor ca tu stii sa stamanesti bine o masina cu multi CP, urmareste sagetile aflate pe traseu, daca exista obstacole formate dintr-o gramada de cutii treci direct prin ele fara nici o problema. Fa-ti nebunia acum cat ai posibilitatea. Distractie placuta pe 99Jocuri!

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Parcheaza masinile clientilor

Parcheaza masinile clientilor

Instructiuni

Urmareste cu atentie instructiunile de la inceputul jocului, apoi foloseste sagetile pentru a manevra masina spre directia dorita. Frana de mana o tragi apasand tasta Ctrl.

Statistici

Jucat de: 884 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Parcheaza masinile clientilor pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini