Batalia pentru Marea Britanie

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Avioane » Batalia pentru Marea Britanie
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Batalia pentru Marea Britanie

Batalia pentru Marea Britanie se desfasoara in aer cu avioane de ultima generatie. Implica-te in aceasta misiune luand controlul avioanelor ca puterea armatei sa fie mai mare, si foloseste strategic coordonatele avioanelor incat toate atacurile din partea navelor germane sa fie respinse. Apara aceasta tara de bombardamentele germane pana cand acest razboi va inceta.

Jocuri » Jocuri Avioane » Batalia pentru Marea Britanie

Batalia pentru Marea Britanie

Instructiuni

Vizualizeaza toata harta apasand tastele A, W, S, D sau sagetile, iar pentru a controla avioanele si pentru a le trasa directia folosesti mouse-ul apesi click stanga si pentru o selectare multipla tii apasat tasta shift. Apara teritoriul englez folosind o strategie pentru pozitionarea avioanelor intr-o ordine in care sa opreasca atacurile germane.

Statistici

Jucat de: 819 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Batalia pentru Marea Britanie pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Avioane