Turnirul cavalerilor fara frica

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Turnirul cavalerilor fara frica
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Turnirul cavalerilor fara frica

Ai sansa sa participi la turnirul cavalerilor fara frica din Epoca Medievala. In aceasta lupta epica trebuie sa arati ca esti bun, ca tu esti cavalerul neinfricat si ca poti dobora adversarul fara probleme. Fii puternic si invinge adversarul ca la sfarsit de nivel sa adaugi noi imbunatatiri la echipamentul cu care lupti. Aplica o strategie ca sa alerge calul cat mai tare iar cand esti pe aproape de inamic, incearca sa-l tintesti in unele parti ale corpului care il va face sa cedeze in scurt timp.

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Turnirul cavalerilor fara frica

Turnirul cavalerilor fara frica

Instructiuni

Apasa click stanga a mouse-ul de cat mai multe ori incat sa alerge calul, dupa care foloseste mouse-ul pentru a tinti adversarul in partile din corp vitale, pentru al infrunta fara sa intampini probleme. Nu uita sa faci upgrade la armura la sfarsit de level, si fii cavalerul care ramane in viata.

Statistici

Jucat de: 714 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 19 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Turnirul cavalerilor fara frica pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte