Cursa cu mare viteza

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Cursa cu mare viteza
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Cursa cu mare viteza

Participa la 10 curse diferite si castiga o multime de bani ajungand primul la linia de sosire. In cazul in care nu reusesti sa termini cursa pe primul loc nu vei putea avansa, o sa reincepi nivelul pana cand o sa ajungi primul la linia de sosire ca sa poti castiga o anumita suma de bani. Primul nivel il incepi conducand un jeep cu cp putini si un sprint cam slab pentru o asemenea masina, dar nu e nici un fel de problema, cursa se poate termina usor si cu aceasta masina daca stii cum sa o conduci cu viteza fara o rastorni. In timp vei avansa si totodata vei castiga bani in deajuns incat sa-ti achizitionezi alt autoturism sau daca vrei ceva mai mare un camion, dupa care nu uita sa le imbunatatesti ca sa aibe sprintul mai bun, sa prinda viteza mai mare si optiunea cu nitro sa fie mai de durata, ca sa le arati adversarilor ca nu e asa bine sa se puna cu tine in astfel de curse. Un mic sfat, incearca sa folosesti optiunea nitro doar cand masina e in panta si nu poate urca.

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Cursa cu mare viteza

Cursa cu mare viteza

Instructiuni

Controleaza masina folosind tastele sageti iar optiunea cu nitro o activezi tinand apasat tasta X. Si in final am reusit sa termin cele 10 nivele cu succes, doar ca al 10 lea nivel mia cam dat multe batai de cap deoarece cursa se desfasoara noaptea, pana cand mi-am dat seama cum sa procedez incat sa pot castiga cursa primul. Daca stii sa utilizezi corespunzator optiunea cu nitro esti cel mai bun si poti castiga toate cele zece curse pe primul loc fara sa intampini probleme. Acum ca stiu cum sa procedez, pentru mine este foarte simplu sa termin acestea zece levele.

Statistici

Jucat de: 1,152 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 23 Noiembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Cursa cu mare viteza pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini