Cursa printre ciuperci

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Mario » Cursa printre ciuperci
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Cursa printre ciuperci

Asa cum am precizat si in titlu, cele sase curse pe motocicleta se desfasoara printre diferite obstacole, exemplu ar putea fi ciupercile. Personajele care te provoaca sa participi la o intrecere sunt, Luigi, Peach, Yoshi si Mario, alege unul dintre acestia apoi incearca sa ajungi primul la linia de sosire ca sa poti castiga toate cele 6 curse, dar sa nu uiti sa folosesti armele de incetinire, impotriva adversarilor. Poti deveni castigatorul aceste-i provocari fara sa intalnesti mici mari probleme doar daca stii cum sa distrugi dusmanii cu armele de detonare incat sa poti depasi toti concurentii.

Jocuri » Jocuri Mario » Cursa printre ciuperci

Cursa printre ciuperci

Instructiuni

Motocicleta personajului tau preferat o conduci cu ajutorul tastelor sageti, faci salt cu tasta X iar atunci cand aduni arme aflate pe traseu le poti folosi apasand tasta Space.

Statistici

Jucat de: 1,627 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 24 Decembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Cursa printre ciuperci pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Mario