Lume transformata in forme colorate

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Lume transformata in forme colorate
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lume transformata in forme colorate

99Jocuri se bucura extrem de tare ca te aflii in lumea transformata in forme colorate, caci daca vei rezolva misiunea multi iti vor fi recunoscatori pe viata. A sosit timpul ca formele care au un comportament ciudat sa fie eliminate odata pentru totdeauna, aici facandu-se referire la formele de culoare violet. Pune creierul in functiune si incearca sa gasesti o modalitate incat sa poti planifica miscarile cu atentie sporita ca jocul sa para in prima parte foarte distractiv, iar scopul misiunii sa fie indeplinit pe parcursul celor 20 nivele. Aduna toate stelutele gasite pe traseu si scapa de toate figurile geometrice de culoare violet.

Jocuri » Jocuri Logica » Lume transformata in forme colorate

Lume transformata in forme colorate

Instructiuni

Pentru a putea juca acest joc de logica cu figuri geometrice vei folosi doar mouse-ul ca sa schimbi infatisarea formelor colorate.

Statistici

Jucat de: 706 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 2 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Lume transformata in forme colorate pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica