Distruge monstrii ce aduc haos si teroare

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Distruge monstrii ce aduc haos si teroare
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Distruge monstrii ce aduc haos si teroare

Cand monstrii se intorc pentru a aduce haosul si teroarea, este timpul ca cineva sa ia masuri! Tu esti singura persoana capabila sa-i infranga de una singura. Fiecare monstru isi va primi nota de plata pentru dorinta sa arzatoare de a se razbuna. Pune-ti in aplicare toti acei ani in care te-ai pregatit pentru acest moment glorios, iar distractia va fi garantata! Dar ai multa grija, caci nimic nu este ceea ce pare, iar acesti monstrii pot fi extrem de imprevizibili cateodata. Aici nu este loc pentru acesti monstrii draguti!

Jocuri » Jocuri Logica » Distruge monstrii ce aduc haos si teroare

Distruge monstrii ce aduc haos si teroare

Instructiuni

Analizeaza bine obiectele din jur si cauta puncte slabe ce te vor ajuta sa distrugi monstruletii sau sa colectezi stelute. Odata ce ai gasit un astfel de obiect (spre exemplu, podeaua subreda de dedesubtul unui monstrulet) si dai click pe ea pentru a il folosi spre folosul tau.

Statistici

Jucat de: 794 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Distruge monstrii ce aduc haos si teroare pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica