Bob intreprinzator cu bani multi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Bob intreprinzator cu bani multi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Bob intreprinzator cu bani multi

Intr-o lume in care banul conteaza, el face legea, un intreprinzator cu abilitati practice a decis sa se apuce de creat fel de fel de inventii si apoi sa le breveteze pentru a face bani. Acel intreprinzator poti fi chiar tu, daca cumperi ingredientele si imbunatatirile necesare apoi, combina-le intr-un mod cat mai unic si vinde-le la cel mai potrivit loc. Devino un inventator ce a ajuns sa fie miliardar in urma creatiilor sale!

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Bob intreprinzator cu bani multi

Bob intreprinzator cu bani multi

Instructiuni

Odata intrat in joc, bara de jos iti prezinta diferite obiecte ce pot fi folosite in inventie. Cu mouse-ul, gliseaza doua dintre acestea pe masa de lucru de deasupra si apoi apasa butonul \"Build\". Acum trebuie sa reactionezi atunci cand indicatorul este cat mai aproape de centru pentru a obtine bani. Urmeaza sa dai un nume acestei inventi, alegand unul dintre butoanele cu numele sugerate. In final, trebuie sa alegi domeniul de vanzare cel mai potrivit pentru a obtine profitul maxim.

Statistici

Jucat de: 984 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Bob intreprinzator cu bani multi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare