Padurea plina de peripetii

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Padurea plina de peripetii
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Padurea plina de peripetii

A fost odata ca-n povesti, un tanar fecior ce umbla intr-o padure deasa si plina de peripetii cu ani in urma, devenise unul cu natura, netraind ca toti ceilalti in sate sau in orasele si capatand astfel puteri magice. Intr-o zi, acesta aude o multitudine de sunete bizare in padure si merge sa le inspecteze: mii si mii de pasari luandu-si zborul si atacand si batjocorind tot ce le oferise Mama Natura. Tanarul isi da seama ce este de facut, iar cu ajutorul tau, va reusi sa rada pasarile malerice de pe fata pamantului.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Padurea plina de peripetii

Padurea plina de peripetii

Instructiuni

Personajul inaripat se poate controla cu ajutorul sagetilor. Folosind tasta spatiu poti impusca pasarile rele, iar folosind tastele H, B, respectiv N, poti folosi unul dintre cele trei obiecte pe care le poti colecta. Tasta P pauzeaza.

Statistici

Jucat de: 683 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Padurea plina de peripetii pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri