Micutul Ish incerca sa inoate

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Micutul Ish incerca sa inoate
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Micutul Ish incerca sa inoate

Micutul Ish este un pestisor ce incerca sa inoate linistit in apele involburate al unui ocean fara nume. La un moment dat, toate gandurile pasnice i-au disparut cand a nimerit fata in fata cu monstrii acvatici ce voiau sa-l manance la micul dejun. Ca si cum nu ar fi fost suficient, acest ocean este impanzit de mine letale ce trebuiesc evitate de micutul nostru peste cu orice pret. In schimb, monezile, perlelele pretioase ale scoicilor incapatanate si alte surprize placute iti vor imbogati (la propriu) experienta jocului. Domina apele cu Little Ish!

Jocuri » Jocuri Aventuri » Micutul Ish incerca sa inoate

Micutul Ish incerca sa inoate

Instructiuni

Controlul este foarte simplu -- tasta spatiu sau click stanga al mouse-ului il face pe pestisorul Ish sa inoate putin mai sus. Modul de functionare este similar cu cel al Flappy Bird. Indeplineste misiunile care-ti sunt date si cumpara-ti upgrade-uri pentru a-ti usura experienta de joc.

Statistici

Jucat de: 697 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Micutul Ish incerca sa inoate pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri