Tech War

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Avioane » Tech War
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Tech War

In lumea armatei, tradarea la cel mai inalt nivel e la ordinea zilei. Acum cateva luni, un general este declarat disparut impreuna cu o intreaga legiune de soldati. Recent au fost descoperiti, si nu au necesitat nici recuperare deoarece devenisera renegatii si au atacat cu prima ocazie. Statul a declarat in prima faza lege martiala si a facut pregatirile pentru a infrange acest rau teribil. Tu esti unul dintre cei mai buni piloti de avion, capabil sa iasa cu bine din cele mai dificile situatii. Pentru acest lucru ai fost rugat sa te prezinti la datorie si sa distrugi inamicul poporului.

Jocuri » Jocuri Avioane » Tech War

Tech War

Instructiuni

Acest joc este foarte similar cu jocurile clasice de arcada; folosind mouse-ul poti controla directia avionului, iar cu butonul stang al mouse-ului poti trage in inamici si alte obstacole. Tasta P pune pauza.

Statistici

Jucat de: 1,688 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Tech War pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Avioane