Robotii comit crime de neimaginat

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Robotii comit crime de neimaginat
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Robotii comit crime de neimaginat

Lumea devine din ce in ce mai digitalizata, iar calculatoarele inteligente incep sa se dezvolte exponential. Odata ce au fost lasati fara frau, multi roboti au comis crime de neimaginat. Acum tu, un atlet cu zeci de ani experienta in parkour, esti obligat sa evadezi si sa te aperi de robotii periculosi ce vor sa te ucida fara un motiv aparent. Colectand monezi si chei, dar in special arme imbunatatite, trebuie sa faci fata robotilor si sa fugi cat mai departe.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Robotii comit crime de neimaginat

Robotii comit crime de neimaginat

Instructiuni

Utilizand sageata in sus sau click stanga al mouse-ului, poti sari pentru a evita obstacolele. Daca mai apesi odata, personajul sare de doua ori mai mult -- util pentru a sari de pe o cladire pe alta. Sageata in jos il face pe personaj sa alunece pe jos. Daca sari, iar in timpul sariturii apesi sageata in jos, acesta va cobori si va lovi cu piciorul ce-i vine in fata. Colecteaza monezile si fai upgrade-uri pentru a-ti fi mai usor.

Statistici

Jucat de: 822 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Robotii comit crime de neimaginat pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi