Georganisme 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Georganisme 2
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Georganisme 2

Cand vine vorba de Georganisme, totul este posibil! Combina-le pentru a forma noi organisme pentru a produce creaturi inimaginabile. Fiecare are anumite abilitati unice ce te vor ajuta sa treci cu brio fiecare nivel in parte. Obstacolele sunt la tot pasul, iar de aceea trebuie sa dai dovada de ingeniozitate si reactii bine slefuite pentru a putea supravietui unele dintre cele mai dificile niveluri ale jocului. Georganismele asteapta sa fi liderul lor, nu le dezamagi!

Jocuri » Jocuri Logica » Georganisme 2

Georganisme 2

Instructiuni

Alege unul dintre nivelurile care iti atrage atentia. Foloseste apoi sagetile pentru a te misca si activeaza totemurile ce stau ascunse, trecand peste ele. Daca tii sageata dreapta apasata, poti manca anumite obstacole pentru a-ti face drum liber. Daca intalnesti o alta creatura, poti apasa tasta Enter pentru a face o combinatie cu aceasta.

Statistici

Jucat de: 750 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Georganisme 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica