Temple Run

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Temple Run

Descriere Temple Run

Esti un vanator de comori profesionist ce spera sa dea lovitura explorand o piramida antica din Egipt. Dupa un numar mare de zile, reusesti sa deschizi un compartiment secret al piramidei, dar odata ce faci primul pas podeaua se prabuseste. Blocat in etajele subterane, esti fortat sa gasesti o metoda de a scapa. Nu dupa mult timp, observi ca nu esti singurul -- zeci de mumii bantuie acest loc sacru. Trebuie sa alergi spre iesire, avand grija sa nu te prinda vreo mumie sau alta lighioana si sa eviti multimea de obstacole din jur.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Temple Run

Temple Run

Instructiuni

Pentru fanii Temple Run, acest joc nu necesita nicio instructiune. Foloseste sagetile stanga-dreapta pentru a te indrepta spre un coridor. Sageata in sus sare (cand ai un obstacol dedesubt), iar cu sageata in jos poti aluneca pe pamant (cand ai un obstacol deasupra). Ai grija sa reactionezi la timp.

Statistici

Jucat de: 1,022 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Temple Run pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri