Broscuta innebunita dupa cirese

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Broscuta innebunita dupa cirese
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Broscuta innebunita dupa cirese

Ai intalnit ca o broscuta sa fie innebunita dupa niste cirese gustoase? Pe 99Jocuri poti vedea asta si poti face chiar si cunostinta cu aceasta broscuta draguta numita Bob. Nu e una oarecare, simpla ci una cu o varietate de sarituri speciale incat sa poata ajunge acasa repede. Bob se umfla ca un balon, aceasta transformare il ajuta sa treaca fara probleme de unele locuri dificile de pe intreaga planeta. Ciresele gustoase a facut ca broscuta Bob sa aterizeze de urgenta pe planeta pamant, ajut-o sa culeaga fructele mult dorite ca sa poata pleca fericita pe o planeta din apropiere cu farfuria zburatoare. Vieti ai fara numar...9999, numai tu sa iti faci timp si pentru ea ca sa adune cirese destule ca sa poate pleca.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Broscuta innebunita dupa cirese

Broscuta innebunita dupa cirese

Instructiuni

Misca broscuta Bob apasand tastele sageti stanga/dreapta, aceasta optiune face ca broasca sa devina ca o minge ca sa poata face sarituri mari. Pentru salt apesi sageata sus, de cate ori o sa ai nevoie.

Statistici

Jucat de: 791 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Broscuta innebunita dupa cirese pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri