Un cavaler cu amnezie

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Un cavaler cu amnezie
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Un cavaler cu amnezie

Printesa unui cavaler cu amnezie a fost recent rapita de unii dusmani care au chef de cateva provocari. Ajuns la turnul inalt pentru a putea intra, trebuie sa-l ajuti sa treaca cu bine de provocarile dragonilor ce pazesc cladirea. Caci memoria ta a fost pierduta in totalitate, o sa incerci sa aflii cateva circumstante care o sa te ajute sa iti aduci aminte macar cateva lucruri, cu toate ca ai un lucru de care iti amintesti, ca iubesti o printesa extrem de mult si faci orice ca sa o poti aduce inapoi acasa. Provocarile dragonilor consta in, gasirea combinatiilor corecte care vor efectua diferite actiuni impotriva celui ce pierde. Nu lasa acest cavaler curajos sa piarda, foloseste-ti creierul ca sa gasesti cartile de acelasi gen incat sa provoci un atac impotriva dragonilor. Castiga luptele si salveaza printesa.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Un cavaler cu amnezie

Un cavaler cu amnezie

Instructiuni

Ca sa gasesti cartile de acelasi gen trebuie sa apesi click stanga pe ele. Cand o sa descoperi 2 carti identice o sa provoci o actiune impotriva dragonilor care pazesc turnul. Ajuta acest om cursajos in armura cu amnezie sa salveze printesa lui iubita.

Statistici

Jucat de: 823 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Un cavaler cu amnezie pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri