David milionarul

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » David milionarul
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere David milionarul

David milionarul stie foarte bine ca afacerea cu oile ii va aduce un profit mai mare in 2015 daca o sa adune un numar acceptabil. Trimis de bunicul sau in aceasta aventura ca sa gaseasca oile pierdute, a lasat toate treburile deoparte si a pornit in cautarea lor. Pe deoparte jocul cu David pare a fi unul distractiv dar si plin de pericole, cand ne gandim la animalele care asteapta sa le soseasca prada. Principalul tau scop este sa aduni toate oile ratacite si sa faci un punctaj pe masura, adunand totodata toate fructele, in special perele, portocalele si merele si cele mai valoroase obiecte pretioase fiind diamantele. Pe parcursul aventurii o sa intalnesti diferite animale din salbaticie, incearca sa te feresti facand salt peste ele sau lovindu-le cu pumnul pentru a le indeparta. Fii atent la timp caci fiecare aventura va fi cronometrata si daca nu ai gasit toate oile lui David inainte ca timpul sa fie epuizat o sa pierzi din viata.

Jocuri » Jocuri Aventuri » David milionarul

David milionarul

Instructiuni

Ca sa il controlezi pe David milionarul o sa folosesti tastele sageti, indepartezi animalele salbatice lovindu-le cu pumnul apasand tasta space iar cu tasta enter vei alege arma care doresti sa o folosesti.

Statistici

Jucat de: 750 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci David milionarul pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri