Salveaza propriul bar

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Salveaza propriul bar
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Salveaza propriul bar

Salveaza propriul bar este un joc amuzant de aparare adaugat recent pe 99Jocuri. De curand ai primit o veste super proasta de la o corporatie multinationala care, in locul barului tau vor sa ridice un complex comercial, asta te-a facut sa fii cam furios incepand totodata sa arunci in ei cu sticle goale de bere pentru a-i tine la distanta caci daca se vor apropia prea tare de bar vor crea paguba si moralul tau o sa scada. Ca sa nu poata intra inamicul in bar ai inchis usile cu cheia dar ai deschis un geam pe care sa arunci cu sticle de bautura in ei, ridica capul sus si nu lasa oamenii legii sau nemernicii sa faca ce vor ei cu barul tau.

Jocuri » Jocuri Amuzante » Salveaza propriul bar

Salveaza propriul bar

Instructiuni

Arunci cu sticle de bautura in nemernicii ce vor sa distruga barul tinand click stanga apasat si miscand mouse-ul spre dreapta, cand vrei sa arunci eliberezi clickul.

Statistici

Jucat de: 821 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Salveaza propriul bar pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante