Vaneaza iepuri si caprioare

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Vaneaza iepuri si caprioare
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Vaneaza iepuri si caprioare

Aceste animale salbatice creeaza paguba mare daca nu esti atent, iepurasii albi si caprioarele au devenit o amenintare pentru tine in cele 45 de nivele iar daca nu ai armele necesare poti zice ca esti terminat. Ca sa poti supravietui atacului acestor animale trebuie sa incepi cu inceputul. Impusca iepurasii care se apropie si castiga destui bani incat sa poti achizitiona ce ai nevoie cum ar fi munitie suficienta, arme noi cu care sa poti dobora cu usurinta un animal din salbaticie. Cu cat numarul acestor animale vor scadea cu atat banii tai se aduna.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Vaneaza iepuri si caprioare

Vaneaza iepuri si caprioare

Instructiuni

Vaneaza animalele salbatice din acest joc cu impuscaturi cu ajutorul mouse-ul. Nu uita ca la sfarsit de nivel sa cumperi arme noi, grenade si munitie destula incat sa faci fata acestui atac.

Statistici

Jucat de: 796 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Vaneaza iepuri si caprioare pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi