Demonii invadatori

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Demonii invadatori




Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Demonii invadatori

Nici daca iti spunea cineva ca in fata castelului tau se va lasa o lupta intre tine si demonii rai nu credeai, pentru ca esti un om linistit si nu iti place sa creezi probleme, dar creaturilor nu trebuie sa le faci nimic ca gasesc ceva ele cu care sa inceapa o lupta. Demonii vor ataca zidurile cetatii pe parcursul celor 20 nivele pline de atacuri, ia atitudine si pregateste arma care pare sa fie mai eficienta si apara zidurile prost construite cu mult timp in urma. Dupa ce o sa termini un nivel, cumpara-ti arme eficiente caci urmatorul atac o sa fie mai periculos.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Demonii invadatori

Demonii invadatori

Instructiuni

Ca sa joci demonii invadatori o sa folosesti doar mouse-ul ca sa fixezi tinta spre demoni si pentru a-i dobora. Selecteaza una din armele din dotare apasand tastele de la 1 la 0 sau cu Q/W. Distractie placuta iti doresc.

Statistici

Jucat de: 790 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Demonii invadatori pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi