Ursii ataca stupul cu miere

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Ursii ataca stupul cu miere
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Ursii ataca stupul cu miere

Ursii ataca stupul cu miere pare a fi un joc distractiv de aparare cu impuscaturi, doar ca niste ursuleti au dat de stupul in care se afla mierea de albine si vor sa il fure. Ursii atacatori se apropie de arborele pe care sta agatat stupul, folosind baloane cu heliu. Albinele sunt mici si nu fac fata, scoate arma ta de vanatoare si dale o mana de ajutor, ca ursii sa nu poata sa ajunga la stup caci vor consuma toata mierea iar albinutele vor ramane fara. Ca sa-i dobori foarte usor trage cate trei gloante in balon, astfel se sparge si ursii vor ateriza de urgenta. Exista in jur la 25 nivele in care o sa ajuti albinele.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Ursii ataca stupul cu miere

Ursii ataca stupul cu miere

Instructiuni

Sparge baloanele ursilor tragand trei gloante in ele tinand apasat click stanga. Scoate albinele din acest bucluc fara a pierde un gram de miere din cauza unor ursi natarai.

Statistici

Jucat de: 790 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Ursii ataca stupul cu miere pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi