Echipa de elita strike force

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Echipa de elita strike force
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Echipa de elita strike force

Sa poti supravietui pe un teritoriu inamic este destul de greu, mai ales daca nu ai arme de elita ca sa elimini cu usurinta numarul de vrajmasi de pe fiecare level. Acesti luptatori sunt foarte pregatiti ca sa poata ucide destul de rapid si bine, dar ce ii avantajeaza ca sunt in numar destul de mare...nu ai arme puternice esti eliminat, iar obiectivele cerute de unitatea care te-a trimis pe acest teritoriu, nu o sa mai poata fi indeplinite. Singurul tau lucru care o sa te avantajeze si care iti ofera sansa sa supravietuiesti pe acest teritoriu necunoscut, este acela ca poti obtine arme mari si profesioniste pe de-a lungul traseului. Strange toti banii si armele de calibru mare, si opreste operatiunile naziste.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Echipa de elita strike force

Echipa de elita strike force

Instructiuni

Controlul jocului cu impuscaturi echipa de elita strike force: pentru deplasare apesi A si D, faci salt cu tasta W, si mouse-ul il folosesti cu scopul de a pune tinta pe inamic si de a-l ucide.

Statistici

Jucat de: 823 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 18 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Echipa de elita strike force pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi