Gladiatorul lupta pentru libertate

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Unity 3D » Gladiatorul lupta pentru libertate

Unity Web Player. Install now!
Descriere Gladiatorul lupta pentru libertate

Acum pot spune ca am gasit un joc care sa-mi placa cu adevarat cu gladiatorul ce lupta pentru libertate, intr-o arena cu alti gladiatori cu abilitati diferite dar cu scopul principal la fel, cel de a te infrange cu tacticile lor unice. Gladiatorul nu mai suporta sa fie tratat ca un sclav, cerand libertate in schimbul unei lupte in arena cu alti gladiatori si la sfarsit cu o fiara salbatica, daca dupa aceasta batalie o sa supravietuiasca sa fie eliberat. Ceilalti atacatori vor pasi spre arena pe rand, unii cu sabii, altii cu arcuri, iasa ei nu primesc puteri speciale de lupta insa tu da, si daca esti agil si o sa lovesti adversarul unde trebuie la momentul potrivit, vei evita unele atacuri din partea lor, in felul asta poti ramane in viata pentru a fi eliberat pentru totdeauna din aceasta inchisoare. Jocul unity 3d cu gladiatorul a fost adaugat pe 99Jocuri cu scopul de a experimenta si de a invata copii sa se lupte intr-o astfel de arena.

Jocuri » Jocuri Unity 3D » Gladiatorul lupta pentru libertate

Gladiatorul lupta pentru libertate

Instructiuni

Pentru deplasare folosesti tastele sageti si pentru lupta apesi click stanga. Aduna bonusurile gasite in arena cat si puterile speciale de lupta pentru a omora cu usurinta toti gladiatorii.

Statistici

Jucat de: 824 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 19 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Gladiatorul lupta pentru libertate pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Unity 3D