Fantoma draguta si armata de insecte

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Fantoma draguta si armata de insecte
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Fantoma draguta si armata de insecte

Fantoma draguta doreste sa faca o dezinfectie totala prin toata casa stiu, pare amuzant dar in sezonul cald insectele isi fac aparitia prin casa in numar destul de mare si daca nu se gaseste ca cineva sa ia o masura pentru exterminarea acestora e de rau. Fantoma si-a pregatit armele speciale si e gata sa inceapa distrugerea bug-urilor de pe fiecare nivel prin de distractie. Hoardele de insecte nu trebuiesc lasate in viata asa ca foloseste spray-ul ca sa le omori, paianjenii la fel nu au ce cauta pe tavan, loveste-i cu paleta.

Jocuri » Jocuri Amuzante » Fantoma draguta si armata de insecte

Fantoma draguta si armata de insecte

Instructiuni

Pentru a controla fantoma poti folosi una din cele doua posibilitati, folosind tastele W, A, S, D sau tastele sageti, cu tasta J sau X provoci atac impotriva insectelor, cu tastele K sau Z faci salt iar cu C sau L provoci atacurile speciale.

Statistici

Jucat de: 740 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 19 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Fantoma draguta si armata de insecte pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante