Curse cu masini puternice

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Unity 3D » Curse cu masini puternice

Unity Web Player. Install now!
Descriere Curse cu masini puternice

99Jocuri iti pune la dispozitie un joc pe de-a dreptul spectaculos cu super masini de strada intr-un format unity 3d. Alege masina dorita apoi culoarea acesteia si dai drumul la cursele de masini si incearca sa intreci oponentii pana cand ajungi la finish pe parcursul a celor opt trasee. Masinile sunt dotate cu Nitrogen Oxidat pe scurt N2O, acesta cand il activezi iti ofera un impuls mare, la inceput primesti un boost de putere foarte mare, dar trebuie sa fii constient ca acesta nu o sa tina pentru totdeauna insa, pe strazile pe care o sa te intreci o sa gasesti destule, numai tu sa le poti aduna. Agrija de masina ce o conduci, sa nu o lovesti de cladiri sau alte obstacole caci o vei avaria si motorul nu o sa mai traga, iar cursa va deveni imposibil de terminat. Fii atent la celelalte masini care stau pe langa tine...ca daca au ocazia vor incerca sa te izbeasca dar power-up-uri te va ajuta sa o repari gratis.

Jocuri » Jocuri Unity 3D » Curse cu masini puternice

Curse cu masini puternice

Instructiuni

Condu masina de mare putere apasand sagetile si cu tasta CTRL activezi Nitrogen Oxidat, aceasta optiune te ajuta sa intreci adversarii ca sa ajungi primul la finish.

Statistici

Jucat de: 1,195 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Ianuarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Curse cu masini puternice pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Unity 3D