Tot creatura roscata

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Puzzle » Tot creatura roscata
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Tot creatura roscata

A fost odata ca-n povesti o creatura roscata pe nume Tot. Tot traia intr-o lume fantastica, lipsita de griji si unde fantezia e la ordinea zilei. In acest taram paradisiac, Tot trebuie sa isi indeplineasca calatoria initiatica spre cele mai miraculoase locuri din intreg regatul pentru a-si dovedi experienta acumalata de-a lungul timpului. Pe parcursul acestei incursiuni, tu preiei rolul acestei micute creaturi simpatice si esti nevoit sa colectezi un numar cat mai mare de stelute pentru a-ti dovedi proeficienta. Incearca sa obtii un scor cat mai mare!

Jocuri » Jocuri Puzzle » Tot creatura roscata

Tot creatura roscata

Instructiuni

Pentru a fi mai interesant, toate nivelele au fost deja deblocate. Foloseste sageata stanga, sageata dreapta sau tastele A si D pentru a controla rotirea mediului inconjurator. Colecteaza toate stelele si ajunge la capatul nivelului.

Statistici

Jucat de: 1,484 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 11 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Tot creatura roscata pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Puzzle