Combinatia intre rambo si un porc

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Combinatia intre rambo si un porc
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Combinatia intre rambo si un porc

Oare ce se intampla daca incerci sa il combini pe Rambo cu un porc? Greu de imaginat, dar daca vei juca acest joc, vei vedea ce n-ai mai vazut! Un porc anume, care din motive necunoscute pare sa fie expert in taina razboiului, se razvrateste asupra tuturor inamicilor ce-i stau in cale. Motivul acestui fapt este ca prietenul lui, Bacon, a fost capturat, si cel mai probabil, urmeaza a fi taiat. In acest joc bazat pe fizica, jucatorul trebuie sa isi foloseasca inteligenta si priceperea pentru a-si salva prietenul porcusor de la moarte certa. Esti invitat de onoare!

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Combinatia intre rambo si un porc

Combinatia intre rambo si un porc

Instructiuni

Tineste spre inamic, tine apasat butonul stanga al mosue-ului pentru a te pregati de tragere, elibereaza-l pentru a trage. De asemenea, poti selecta una din armele disponibile din bara de jos pe care o consideri cea mai potrivita. Pentru a te distra si mai mult, ai deblocate toate armele si un numar infinit de munitie.

Statistici

Jucat de: 1,034 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 12 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Combinatia intre rambo si un porc pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare