Lupta pe viata si pe moarte

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Lupta pe viata si pe moarte
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lupta pe viata si pe moarte

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa te aflii in locul unei feline in cautare de prada? Poate ca da, poate ca nu. In orice caz, acest joc iti ofera posibilitatea de a experimenta o lume noua in care trebuie sa te lupti pe viata si pe moarte cu un numar de oponenti, intr-o lume in care exista doar o lege a junglei. Cu cat strangi mai multa experienta, cu atat poti sa investesti efortul depus in a-ti imbunatati personajul felin si pentru a te descurca mai bine in orice lupta. Dovedeste-ti suprematia si iesi invingator in toate luptele din joc. Doar atunci poti spune ca esti un jucator adevarat!

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Lupta pe viata si pe moarte

Lupta pe viata si pe moarte

Instructiuni

Jocul iti va fi mai usor datorita imbunatatirilor pe care le poti obtine gratuit! Porneste jocul, alege felina dorita si pune-i nume. Tine apasat butonul stanga al mouse-ului pentru a lovi mai tare si gliseaza mouse-ul spre oponent pentru a-l lovi.

Statistici

Jucat de: 792 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 12 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Lupta pe viata si pe moarte pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte