Joaca baseball cu un sobolan

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Joaca baseball cu un sobolan
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Joaca baseball cu un sobolan

Poate ca e un joc bizar, dar ce-ar fi sa joci baseball cu un sobolan? Acum ai ocazia de a te razbuna pe acei sobolani mizerabili purtatori de boli, folosind o bata de baseball si multa ingeniozitate. Daca ai jucat vreodata Yeti Sports, jocul ti se va parea similar si te vei distra de minune. Indiferent, vei avea parte de o experienta de joc foarte interesanta, merita incercat. Scopul tau este acela de a obtine un scor cat mai mare cu putinta, poate chiar de a intrece scorurile tuturor jucatorilor din lume, sau cel putin ale prietenilor. Mult succes!

Jocuri » Jocuri Amuzante » Joaca baseball cu un sobolan

Joaca baseball cu un sobolan

Instructiuni

Tine apasat butonul stang al mouse-ului pentru a-ti marii puterea. Elibereaza click-ul cand nivelul de putere este maxim. Poti folosi obiectele ce-ti sunt puse la dispozitie dand click pe ele. Folosind tasta spatiu poti trage, iar cu sagetile stanga-dreapta te poti deplasa.

Statistici

Jucat de: 790 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 12 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Joaca baseball cu un sobolan pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante