Transporta piese de reparatii pentru oameni

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Transporta piese de reparatii pentru oameni
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Transporta piese de reparatii pentru oameni

De cele mai multe ori, este extrem de complicat sa transporti piese de reparatii pentru oameni. Asadar, oamenii de stiinta au inventat o noua modalitate mult mai eficienta de a aduce pacientul la organele ce vor fi dunate, sau vice-versa. Folosindu-te de un tun, poti salva vietile a sute de oameni, usurand tot odata costurile si timpul petrecut. Distreaza-te intr-un joc cu totul si cu totul special, care iti va schimba complet opinia despre ce poate minuni poate aduce medicina viitorului!

Jocuri » Jocuri Amuzante » Transporta piese de reparatii pentru oameni

Transporta piese de reparatii pentru oameni

Instructiuni

Apasa cele doua butoane ce arata simbolul "bravo" (degetul mare in sus). Folosind mouse-ul, catapulteaza pacientul si du-i la ambulanta. Poti muta anumite obiecte din scena pentru a evita obstacolele. Toate nivelurile sunt deja deblocate, distractie placuta!

Statistici

Jucat de: 813 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Transporta piese de reparatii pentru oameni pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante