Dragonul in taramul dominat de vrajitori

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Dragonul in taramul dominat de vrajitori
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Dragonul in taramul dominat de vrajitori

Intr-un taram dominat de vrajitori, un tanar dragon se afla vanat de catre acestia. Fiecare zi a fost una de calvar, neputand nici macar a merge la toaleta fara a fi amenintat de catre acesti vrajitori malefici. Tu, in calitatea de acest dragon inocent, trebuie sa duci mai departe misiunea de a-l infrange pe liderul lor, Intunecatul Vrajitor. De-a lungul timpului, poti sa-ti imbunatatesti dragonul si sa dobandesti noi abilitati ce iti vor imbunatati experienta de joc si te vor ajuta sa infrangi mai rapid acesti inamici!

Jocuri » Jocuri Aventuri » Dragonul in taramul dominat de vrajitori

Dragonul in taramul dominat de vrajitori

Instructiuni

Foloseste sageata stanga/tasta A pentru a te deplasa la stanga, sageata la dreapta sau D pentru a te deplasa la dreapta. Cu X sau L dragonul poate sari, zbura sau innota. Z sau K sufla cu foc. Sageata in jos sau S coboara. Sageata in sus sau W deschide usi. Tasta P pune pauza.

Statistici

Jucat de: 693 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Dragonul in taramul dominat de vrajitori pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri