Mentine pacea in taramul muritorilor de rand

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Mentine pacea in taramul muritorilor de rand
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Mentine pacea in taramul muritorilor de rand

Este binecunoscut faptul ca scheletii n-au ce cauta umbland in lumea viilor. De aceea, tu va trebui sa intervi pentru a distruge aceasta ameninatare si pentru a mentine pacea in taramul muritorilor de rand. Fiecare nivel este impanzit de acesti scheleti ambulanti, iar abilitatile tale de lupta trebuie sa fie suficient de dezvoltate. Daca reusesti sa termini toate nivelele, meriti o bere! Fii atent si foloseste-ti inteligenta pentru a infrange inamicul lipsit de creier! Te vei distra si vei salva si omenirea in acelasi timp.

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Mentine pacea in taramul muritorilor de rand

Mentine pacea in taramul muritorilor de rand

Instructiuni

Ai parte de invincibilitate, puterile pot fi folosite instantaneu iar viteza de deplasare este marita! Te poti deplasa folosind sagetile, cu sageata in jos te lasi in jos si cu sageata in sus sari. Folosind tasta A poti ataca, sau folosind tasta S iti poti folosi craniul drept bumerang.

Statistici

Jucat de: 790 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Februarie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Mentine pacea in taramul muritorilor de rand pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte