Angry gran run grannywood

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Unity 3D » Angry gran run grannywood

Unity Web Player. Install now!
Descriere Angry gran run grannywood

Bunica suparata da din nou lovitura si scapa de azilul plictisitor, cu mare usurinta. Pentru bunicuta nebuna, in orasul Grannywood este o zi cam insorita, simtindu-se extrem de bine ca sa alerge pe de-a lungul strazilor si sa arunce derbedeii strazilor spre cer, cu o singura lovitura de picior. Ca sa primesti o mare recompensa de la bunica si un scor cat se poate de frumusel, o sa completezi cu bine toate seturile de misiuni, fara sa o impiedici de vechile obstacole, incat sa nu mai poata parcurge drumul de zi cu zi.

Jocuri » Jocuri Unity 3D » Angry gran run grannywood

Angry gran run grannywood

Instructiuni

Ajuta bunica nebuna sa parcurga un numar mare de metrii, sa stranga monezi cat mai multe si sa faca un scor cu multe zerouri. Ghideaza sprea stanga/dreapta cu tastele Z si X sau A si D, faci salt cu sageata sus, intrii prn alunecare cu sageata jos, o deplasezi pe bunica pe o strada la stanga sau dreapta cu sagetile stanga/dreapta.

Statistici

Jucat de: 1,468 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 14 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Angry gran run grannywood pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Unity 3D