Vanatoarea de tantari

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Vanatoarea de tantari
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Vanatoarea de tantari

Vanatoarea de tantari isi da startul pe 99Jocuri, cu o noua abilitate care are scopul sa te distreze cat de bine posibil. Suntem abia in luna a 3a si insectele isi fac aparitia, cu timpul vor aparea destul de multe, incat sa nu le putem face fata, chiar daca avem la indemana spray care sa distruga insectele tot nu le putem dobora pe toate, dar daca incepem din timp cu urmarirea tantarilor si lovirea acestora cu o paleta speciala, mai tarziu nu vom mai fi deranjati de aceste insecte enervante. Primul nivel o sa inceapa cu un numar acceptabil de tantari, caci daca incepem sa-i lovim cu paleta constant, va aparea o ploaie de insecte ce se misca cu o viteza maxima spre sol. Loveste tantarii si trimite-i de urgenta spre pamant pentru putina relaxare caci au facut zgomot cam mult pentru aceasta zi si avanseaza la cel mai complicat stagiu.

Jocuri » Jocuri Amuzante » Vanatoarea de tantari

Vanatoarea de tantari

Instructiuni

Nu lasa insectele sa se autoserveasca din paharul tau, urmareste-le apoi dale cate o paleta speciala in cap ca sa le ia somnul cu ajutorul mouse-ului si in special a clickului stanga. 99Jocuri iti ureaza distractie placuta.

Statistici

Jucat de: 1,256 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Vanatoarea de tantari pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante