Angry Gran Run Halloween

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Unity 3D » Angry Gran Run Halloween

Unity Web Player. Install now!
Descriere Angry Gran Run Halloween

In seriile Angry Gran Run, 99Jocuri adauga versiunea decorata pentru halloween mult mai placuta fata de celelalte, aceeasi bunica suparata si aceleasi sarcini de indeplinit intr-un nou aspect 2015. Cat de mult posibil, bunicuta trebuie sa ruleze pe strazile orasului, sa adune monede de mare valoare, sa ocoleasca obstacolele care ii vor aparea in fata ca scorul sa creasca la secunda. E fascinant sa te plimbi prin oras de halloween dar si infricosator cand intrii pe strazi intunecate.

Jocuri » Jocuri Unity 3D » Angry Gran Run Halloween

Angry Gran Run Halloween

Instructiuni

Ca sa joci Angry Gran Run in versiunea decorata pentru halloween, actionezi tastele Z si X sau A si D pentru a te misca in stanga/dreapta, intrii prin alunecare actionand sageata jos iar salt faci cu sageata sus. Pentru a te deplasa pe o strada la stanga sau dreapta apesi sagetile stanga/dreapta.

Statistici

Jucat de: 1,583 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Angry Gran Run Halloween pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Unity 3D