Impusca hotii de pizza

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Impusca hotii de pizza
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Impusca hotii de pizza

Jocuri noi pe 99Jocuri in materie de impuscaturi, un exemplu ar fi impusca hotii de pizza. Pizzeria prietenului nostru este devastata de cativa intrusi care isi cam fac de cap, insa ei nu stiu de capcanele si armele pe care le-am pregatit pentru eliminarea acestora. Ei si-au facut aparitia ca sa fure tot ce se poate in materie de hrana mai putin sanatoasa dar delicioasa, cum ar fi ardeiul rosu, ouale sau chiar pizza gata preparata. Acesti intrusi trebuiesc pedepsiti, incarca-ti arma si porneste la vanatoare de invadatori, trage in feliile de pizza, caci acestea se impart in bucati pana cand dispar, fiind totodata eliminat si intrusul. Un lucru important este ca ai cateva bonusuri ce te ajuta la prinderea infractorilor cu mare usurinta, aici ma refer la bombele in forma de rosii si ouale care ii incetinesc.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Impusca hotii de pizza

Impusca hotii de pizza

Instructiuni

Nu lasa acest personaj sa intre in depresie din cauza unor infractori, incarca arma si treci la treaba, nu te opri pana nu ii dobori pe toti, doar ai munitie nelimitata..

Statistici

Jucat de: 795 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Impusca hotii de pizza pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi