Impusca fortele inamice

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Impusca fortele inamice
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Impusca fortele inamice

De curand te-ai mutat intr-o zona in care tu credeai ca o sa poti sta linistit fara sa fii impanzit de fortele inamice. Toate bune pana cand privesti in jur si observi un lucru la care nu prea te asteptai, in toate directiile numai lunetisti cu super arme, noroc ca mereu poti una din armele tale la tine si ai cu ce sa iesi in fata. Incarca arma si exploreaza teritoriul cu un singur scop, sa dobori la pamant fortele inamice care nici acum nu te-au lasat sa stai linistit, sa te relaxezi si sa incerci sa mai uiti multe amintiri din trecut.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Impusca fortele inamice

Impusca fortele inamice

Instructiuni

Utilizezi aceleasi taste ca la counter strike, care nu cred ca nu l-ai jucat pana acum, sagetile pentru deplasare iar cu mouse-ul pui tinta pe inamic apesi tragaciul cu click-ul stanga. Distreaza-te pe 99Jocuri si nu uita sa revii.

Statistici

Jucat de: 680 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 18 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Impusca fortele inamice pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi