Trupele violente de comando

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Trupele violente de comando
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Trupele violente de comando

Pentru ca esti aproape cel mai bun din trupele comando, 99Jocuri te-a ales pe tine ca om de baza, care o sa produca in timp extrem de multi bani de pe urma monedelor de aur furate dintr-un labirint impanzit de foarte multi soldati, inarmati bine. Un elicopter te va lasa pe acel labirint, tu incearca sa alergi cat mai repede, sa aduni aurul dar in acelasi timp sa pui mana si pe cele trei tipuri de arme, ca sa poti elimina soldatii inamici care alearga dupa tine pentru a te impusca. Cand o sa termini de adunat tot aurul, un echipaj o sa vina dupa tine cu elicopterul pentru a te scoate din acel loc periculos.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Trupele violente de comando

Trupele violente de comando

Instructiuni

Alergi in directia dorita apasand tastele sageti. Strange tot aurul si armele care te ajuta sa lupti impotriva soldatilor care protejeaza acea zona.

Statistici

Jucat de: 695 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 18 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Trupele violente de comando pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi