Motanul tom are infectie la gat

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fete » Motanul tom are infectie la gat
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Motanul tom are infectie la gat

99Jocuri te invita sa joci unul dintre fascinantele jocuri cu motanul tom chiar acum. Acest motan vorbitor a avut o zi extrem de grea din momentul in care a terminat de servit masa. Pentru ca tom nu a mai mancat peste de mult timp, acum la restaurant a comandat numai peste prajit si cu sos, de aici pornind infectia pe care o are, din cauza ranilor provocate de oasele pestilor ramase in gat. Motanul fiind speriat si ingrijorat de ranile grave pe care si le-a facut cu acele oase, este nevoit sa mearga de urgenta la medic pentru o interventie chirurgicala, ca oasele sa fie scoase din gat, ca prietenul tom sa poata manca iar si sa fie vesel ca inainte.

Jocuri » Jocuri Fete » Motanul tom are infectie la gat

Motanul tom are infectie la gat

Instructiuni

Opereaza acest motan cat mai repede, ca infectia sa nu se agraveze prea tare, dar pentru asta iti trebuiesc uneltele necesare din trusa speciala. Alege cu ajutorul mouse-ului uneltele necesare apoi treci la treaba.

Statistici

Jucat de: 1,028 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Motanul tom are infectie la gat pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fete