Un arcas de elita

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Un arcas de elita
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Un arcas de elita

Imbunatateste-ti abilitatile de un bun arcas aici, pe 99Jocuri. Pentru inceput o sa trebuiasca sa tragi cu arcul spre o tinta cam apropiata, daca tintesti unde trebuie, o sa avansezi la nivele mai dificile, in care tinta se afla la o distanta putin mai mare sau o sa se miste de jos in sus si invers. Invata sa tragi cu arcul spre tinta cu o precizie buna ca sa primesti punctajul maxim, plus de asta ca o sa fii mai priceput cand o sa vina vorba sa tragi cu arcul la o tinta oarecare.

Jocuri » Jocuri Actiune » Un arcas de elita

Un arcas de elita

Instructiuni

Devina arcasul verde de elita, invatand sa tragi cu arcul spre tinta pe acest site de jocuri cu ajutorul mouse-ului. Tii apasat click stanga, fixezi tinta cu o precizie incat sa castigi puncte bonus si cand vrei sa lovesti eliberezi clickul.

Statistici

Jucat de: 1,635 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 21 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Un arcas de elita pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune