Sylvester atacat de zombi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Zombi » Sylvester atacat de zombi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Sylvester atacat de zombi

Joaca pe 99Jocuri jocuri cu motanul Sylvester care este atacat de zombi, acestia fiind Tweety transformat si multiplicat in mai multe variante, pentru a-l speria de moarte pe motanul Sylvester, caci la suparat cam tare in ultima vreme, incercand sa-l manance aproape in fiecare zi. Tweety vrea sa-i dea motanului o lectie cam infricosatoare sperand ca dupa o sa fie mai linistit. Acest canar dragut dar si foarte siret, iese din diferite morminte, umbland dupa Sylvester ca un magnet pentru ai lua cele noua vieti. Nu lasa motanul sa ramana fara vieti, salvandu-l prin mai multe salturi peste acest canari inocenti transformati in zombi.

Jocuri » Jocuri Cu Zombi » Sylvester atacat de zombi

Sylvester atacat de zombi

Instructiuni

Ca sa poti scapa de aceste creaturi in forma de canari trebuie sa faci salt cu tasta space sau sageata sus pe ei pentru ai baga in mormant.

Statistici

Jucat de: 862 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 21 Martie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Sylvester atacat de zombi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Zombi