Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai

Taie fructele cu sabia de samurai si bucura-te de flexibilitatea si grafica uimitoare pe care o are samurai fruit. Ceva asemanator poate fi fruit ninja, un alt joc care iti ofera momente frumoase si iti elimina plictiseala. Nu lasa fructele care zboara prin aer netaiate, ia sabia si taiele in jumatate, evitand bombele si celelalte fructe periculoase, dar fii atent caci exista si fructe ce iti creste punctajul la maxim daca te misti repede si le tai de foarte multe ori. Taie doar ce trebuie, umple bara din dreapta cu puteri speciale si termina toate aceste nivele provocatoare, ca la sfarsit sa te alegi cu o surpriza.

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai

Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai

Instructiuni

Taie fructe cu sabia cu ajutorul mouse-ului. Tii apasat click stanga apoi misti mouse-ul in directia fructelor pentru a le taia in jumatate.

Statistici

Jucat de: 1,318 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 4 Aprilie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Taie fructe cu ajutorul sabiei de samurai pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare