Curse provocatoare pe munte

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Curse provocatoare pe munte
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Curse provocatoare pe munte

Dupa multe curse prin munte, persoana ce conduce acest camion monstru, isi aduce aminte ca in maxim 20 de zile trebuie sa se intoarca acasa, langa familie. Scopul pentru care s-a urcat la volanul masinii monstru ca sa plece pe munte, a fost ca sa urce in varful muntelui si sa vada casa din copilarie pentru ultima data, caci in acel loc se va construi o noua cladire. Jocul contine cateva trasaturi din Earn to Die, parcurgi multe zone provocatoare cu obstacole dificile ca sa ajungi la destinatie. Curse provocatoare pe munte are patru parti, iar pentru completarea acestora, incearca sa folosesti cat mai putine zile. Interesant este ca poti imbunatati performanta masinii cu banii adunati de pe traseele parcurse cu camionul monstru.

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Curse provocatoare pe munte

Curse provocatoare pe munte

Instructiuni

Camionul monstru il conduci cu sagetile, iar superviteza o activezi cu tasta X. Distractie placuta pe 99Jocuri!

Statistici

Jucat de: 1,180 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 19 Aprilie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Curse provocatoare pe munte pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini