Parcari spectaculoase cu camioane

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Parcari spectaculoase cu camioane
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Parcari spectaculoase cu camioane

Jocuri cu parcari asa cum orice copil vrea sa joace, unde de asemenea indemanarea este baza. In principiu, o sa ai de parcat cateva masini lasate de catre unii proprietari care au lasat vehiculele in mijlocul drumului fara sa le pese de un eventual accident. Acum ca stii esentialul jocului cu parcari spectaculoase, poti incepe sa parchezi masinile doar pe locurile marcate, fara sa lovesti lazile ramase aruncate printre vehicule si celelalte obstacolele din cale. Incearca sa parchezi cu o precizie buna ca sa poti ajunge la urmatorul nivel. Distractie placuta iti ureaza 99Jocuri.ro!

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Parcari spectaculoase cu camioane

Parcari spectaculoase cu camioane

Instructiuni

Arata prietenilor ca numai tu poti face asemenea parcari spectaculoase cu o precizie maxima si doar cu ajutorul sagetilor, eliminand totodata acest dezastru.

jocuri cu parcari, jocuri cu parcari spectaculoase, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat, camioane, jocuri de parcat, jocuri parcari 3d

Statistici

Jucat de: 1,396 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 26 Aprilie 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Parcari spectaculoase cu camioane pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini