Omul decis sa invete sa impuste

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Omul decis sa invete sa impuste
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Omul decis sa invete sa impuste

Intr-o lume paralela, unde planetele sunt de dimensiunea unor blocuri de apartamente, exista un omulet ce se simtea amenintat de cei din jur. La un moment dat, acesta a decis ca este important sa invete sa impuste. Astfel, cu timpul, a devenit unul dintre cei mai buni tintasi din Sistemul Solar. Ajuta-l sa isi desfasoare aventura sa, sarind de la o planeta la alta, inlaturand orice obstacol iti sta in cale si distreaza-te incercand sa folosesti gravitatia spre beneficiul tau. Completeaza toate nivelurile si castiga!

Jocuri » Jocuri Aventuri » Omul decis sa invete sa impuste

Omul decis sa invete sa impuste

Instructiuni

Pentru inceput, trebuie sa selectezi limba, "English" ar fi indicat. Apoi trebuie sa alegi unul din cele trei episoade. Daca doresti sa iti imbunatatesti arsenalul (toate armele sunt deblocate gratuit in acest joc), o poti face dand click pe "Arsenal". Dupa aceea, poti merge inapoi la lista de niveluri si sa alegi pe cel care il doresti. Odata in joc, poti folosi tastele A si D pentru a te deplasa in stanga, respectiv dreapta. Mouse-ul este folosit pentru a tinti arma ta actuala, iar click va trage cu arma. W sau sageata in sus sare, fiind utila pentru a ajunge de pe o planeta pe alta. S sau sageata in jos te face mai greu de detectat, iar S + Click la spatele unui inamic il ucide silentios. Tasta Spatiu sau Num 0 cand te afli in preajma unui calculator il poate debloca pentru a putea trece mai departe. Obiectul tau este de a merge spre iesire.

Statistici

Jucat de: 1,049 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 5 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Omul decis sa invete sa impuste pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri