Povestea exceptionala a lui Pico

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Povestea exceptionala a lui Pico
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Povestea exceptionala a lui Pico

Acesta este un joc care cu siguranta te va uimi! Grafica este cu totul diferita fata de ceea ce te-ai astepta, fiind pus accentul pe continut, mai degraba decat pe aparente. Aici pe 99Jocuri.ro iei rolul unui personaj tare controversat pe nume Pico ce se aventureaza intr-o poveste exceptionala. Daca ti-am captat atentia, esti invitat sa incepi jocul chiar acum! Dupa cateva momente de joc, cu siguranta vei ramane cu o impresie buna. Mobilitatea si mecanica de impuscaturi al lui Pico este foarte captivanta, si merita incercata.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Povestea exceptionala a lui Pico

Povestea exceptionala a lui Pico

Instructiuni

Odata intrat in joc, te poti folosi de tastele A si D pentru a te deplasa la stanga sau la dreapta. W sare iar S se pune jos. E poate fi folosit pentru a deschide usi sau a folosi alte obiecte din jurul tau. De aceasta data, jocul este modificat pentru a-ti oferi invulnerabilitate.

Statistici

Jucat de: 1,857 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 5 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Povestea exceptionala a lui Pico pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi