Personajul fantastic cu armura

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Personajul fantastic cu armura
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Personajul fantastic cu armura

Sa inceapa masacrul! Daca esti un fan al jocurilor de lupta, pline de actiune si batai ca in filme, acest joc este pentru tine! Nu doar ca joci drept un personaj fantastic cu o armura de iti ia ochii, dar miscarile de lupta pe care le poti combina intre ele fac acest joc sa fie unul de anvergura. Odata ce te vei obisnui sa faci astfel de combinatii de miscari de lupta, te vei simti precum un personaj din filme. Jocul iti ofera o adrenalina maxima, luptandu-te cu duzine de inamici simultan si ducand pana la capat fiecare misiune in parte. Pentru a te distra mai mult, am modificat jocul pentru a-ti oferi o regenerare mai rapida a vietii si a staminei, mai multi bani din partea monstrilor si toate artefactele descoperite.

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Personajul fantastic cu armura

Personajul fantastic cu armura

Instructiuni

Sagetile stanga-dreapta sunt folosite pentru miscare. Daca tii A apasat, acesta blocheaza atacurile inamicilor, combinat cu sageata stanga, poti alerga. S loveste cu pumnii, iar S + sageata jos cu picioarele. Alergand + S, sau S + sageata jos se napusteste asupra inamicului. D loveste cu spada (se poate folosi in combinatie cu sageata in sus, deplasare, sau sageata in jos pentru alte lovituri). S impreuna cu D, si/sau sageata in sus va efectua o miscare super! De asemenea, toate aceste taste se pot combina intr-un anume fel pentru a obtine diverse miscari de lupta cat mai eficiente.

Statistici

Jucat de: 758 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 5 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Personajul fantastic cu armura pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte