Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Pentru Copii » Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul

Iti plac sau ti-au placut in copilarie desenele animate? Ei bine, acum ai posibilitatea de a fi in interiorul unui desen animat. Dar nu orice fel de desen animat, unul care se aseamana si cu unul din cel mai popular joc pe telefon: Angry Birds. Catapulteaza-ti personajele si condu-le spre succes, folosindu-te de jetpack-ul din dotare, si colectioneaza cat mai multe monezi cu putinta. Cu cat strangi mai multe monezi, cu atat vei putea sa iti imbunatatesti personajele si sa obtii un scor cat mai mare pentru a te lauda prietenilor tai!

Jocuri » Jocuri Pentru Copii » Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul

Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul

Instructiuni

Click pentru a incepe jocul. Cand momentul este potrivit (cursorul se afla cel mai aproape spre centru), poti da click pentru a lansa personajul. Dand click sau apasand tasta spatiu in timpul zborului va folosi jetpack-ul, cu scopul de a te feri de obstacole si a colecta monezi. Ai grija la tepi si la rachetele periculoase!

Statistici

Jucat de: 953 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 5 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Catapulteaza-ti personajele cu jetpack-ul pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Pentru Copii